Έλα Κοντά

 Έλα Κοντά στις Άνω Ασίτες – Β ΜΕΡΟΣ
8
Πολιτισμός, Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Κυριακή 17:50
Διάρκεια: 1h 25'
Άνω Ασίτες το χωριό με τα πολλά χρώματα και τα πολλά αρώματα από τα λουλούδια του, να μας χαρίζουν την δροσιά τους και την ομορφιά τους…
Άνθρωποι φιλόξενοι, μιλάνε για το χωριό τους και τα προϊόντα του, σε αυτό το β΄ μέρος της εκπομπής, αλλά και άλλοι που τον επέλεξαν για μόνιμο τόπο κατοικίας τους, για το υπόλοιπο της ζωής τους, αν και δεν κατάγονται από τις Άνω Ασίτες..!
???? Οι Άνω Ασίτες με τους οπλαρχηγούς της, Εμμανουήλ Μανουσάκης, Εμμανουήλ Μπαντουβάς, Ιωάννης Πολυξίγκης, γυρνάμε το χρόνο πίσω και θυμόμαστε την ιστορία τους..!
Οι Άνω Ασίτες με τις τέχνες και τα εργαστήρια των κατοίκων του..
Κουδούνια, πανέρια παραδοσιακές συνταγές, εκτυλίσσονται στο β΄ μέρος της εκπομπής, με το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Κοπιδάκη και του Γιώργου Λιαπάκη αλλά και τα παιδιά του χωριού υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Μιχάλη Τριανταφυλάκη να σας αφιερώνουν μαντινάδες, τραγούδια και χορούς!

Σχετικές εκπομπές

8 Πολιτισμός

Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ένας νέος κύκλος ιστορικών ντοκιμαντέρ, του δημοσιογράφου – συγγραφέα Κωστή Παπαγεωργίου θα ζωντανέψει στην οθόνη σας τη μοναδική και πολυτάραχη ιστορία των μεγάλων κρητικών πόλεων, με την επιμέλεια και την εκφραστικότητα που τον χαρακτηρίζει..

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'
K Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ

Αυτοτελή Ντοκιμαντέρ

Διάρκεια: 1h 15'
K Πολιτισμός

Χρονολόγιο

Μέσα από μία φιλμική γραφή το Χρονολόγιο φιλοδοξεί να αναδείξει τις αξίες του παρελθόντος και τα εμπορικά βήματα που έκαναν την Κρήτη, κέντρο εξαγωγών.

Διάρκεια: 20'