Έλα Κοντά

Καβροχώρι
8
Πολιτισμός, Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Κυριακή 17:50
Διάρκεια: 1h 25'
Ένα φιλόξενο χωριό μια ανάσα από το Ηράκλειο, γεμάτο χρώματα και αρώματα με έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα ..
Ελάτε κοντά μας στο Καβροχώρι, για να γνωρίσουμε του σπήλιους, τα αρχαία ευρήματα και μνημεία, τις παλικαρίσιες μάχες, τα μετόχια, τους νερόμυλους, τις εκκλησιές, τα αρχοντόσπιτα, τα μαγειρέματα, τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους!
Ο Ρεθεμιωτακης Μιχαλης με τους μουσικούς του και ο Βασίλης Κουντούρης με τους χορευτές του που κατάγονται από το ΚΑΒΡΟΧΩΡΙ έχουν αναλάβει την διασκέδαση μας!
Έλα κοντά στο ΚΑΒΡΟΧΩΡΙ με την Αναστασία Μπιτζιλέου
Crete TV

Βαϊνιά Ιεράπετρας

Crete TV

Αγιά Βαρβάρα

Crete TV

Σμάρι

Crete TV

Κριτσά – Β΄ Μέρος

Crete TV

Κριτσά – Α΄ Μέρος

Σχετικές εκπομπές

K Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Κρήτες Καλλιτέχνες

Νέοι γνωστοί και καταξιωμένοι λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και ερμηνευτές της Κρητικής μουσικής  μας ταξιδεύουν μουσικά στα χνάρια της παράδοσης του τόπου μας!

Διάρκεια: 1h 30'
K Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ

Empire: η Αυτοκρατορία

Ο Άγγλος δημοσιογράφος Jeremy Paxman, ακολουθεί την άνοδο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, περιγράφοντας αρκετές από τις σκοτεινές πλευρές της..

Διάρκεια: 50'
8 Πολιτισμός

Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ο Κωστης Παπαγεωργιου παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την Γεωργιουπολη, μια πόλη που γεννήθηκε μέσα από τους βάλτους, δίπλα στους θρύλους της λίμνης Κουρνά.

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'