Έλα Κοντά

Σμάρι
8
Πολιτισμός, Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Κυριακή 17:50
Διάρκεια: 1h 25'

Το Σμάρι βραβεύτηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ως δεύτερος επιλαχόντας τουριστικός προορισμός αριστείας.
Ο οικισμός είναι κτισμένος στην κορυφή ενός μικρού λόφου και μαγεύει κάθε επισκέπτη!
Ξεχωρίζει για την φυσική ομορφιά, τα αρχαιολογικά μνημεία, τις βυζαντινές εκκλησίες, τα πετρόκτιστα καλντερίμια και σπίτια και τις φρεσκοασβεστωμένες αυλές με κάθε λογής λουλούδια!
Άνθρωποι καλόκαρδοι, γελαστοί μας γνωρίζουν τον τόπο τους, τα λαογραφικά μουσεία, τις τέχνες και τον πολιτισμό τους!
Ένα παραδοσιακό κρητικό τραπέζι με μια ασυνήθιστη πίτα την χοχλιδόπιτα σας περιμένει, με τον Νεκτάριο Σαμόλη και τους μουσικούς του και τον Λαογραφικό Όμιλο “Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης” να τον συνοδεύει στα χορευτικά .
Έλα Κοντά στο Σμάρι με την Αναστασία Μπιτζιλέου!

Crete TV

Καβροχώρι

Crete TV

Βαϊνιά Ιεράπετρας

Crete TV

Αγιά Βαρβάρα

Crete TV

Κριτσά – Β΄ Μέρος

Crete TV

Κριτσά – Α΄ Μέρος

Σχετικές εκπομπές

K Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Κρήτες Καλλιτέχνες

Νέοι γνωστοί και καταξιωμένοι λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και ερμηνευτές της Κρητικής μουσικής  μας ταξιδεύουν μουσικά στα χνάρια της παράδοσης του τόπου μας!

Διάρκεια: 1h 30'
K Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ

Empire: η Αυτοκρατορία

Ο Άγγλος δημοσιογράφος Jeremy Paxman, ακολουθεί την άνοδο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, περιγράφοντας αρκετές από τις σκοτεινές πλευρές της..

Διάρκεια: 50'
8 Πολιτισμός

Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ο Κωστης Παπαγεωργιου παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την Γεωργιουπολη, μια πόλη που γεννήθηκε μέσα από τους βάλτους, δίπλα στους θρύλους της λίμνης Κουρνά.

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'