Έλα Κοντά

Πάσχα στην Ελούντα
8
Πολιτισμός, Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Κυριακή 17:50
Διάρκεια: 1h 25'

Έλα κοντά να γιορτάζουμε την Πασχαλιά με φόντο την θάλασσα και το εκκλησάκι της Αναλήψεως της Ελούντας στον Πόρο!
Την Λαμπρή σμίγουν οι παρέες, χορεύουν τραγουδούν γεύονται τις πιο νόστιμες λιχουδιές και τσουγκρίζουν αυγά.
Αυτό ακριβώς θα κάνουμε κι εμείς!
Θα γλεντήσουμε με την καρδιά μας και θα σας αφιερώσουμε όλο το μουσικό πρόγραμμα μας με κρητικά και νησιωτικά τραγούδια από το μουσικό σχήμα του Νίκου Βεζυράκη – Γιώργου Κατσουλιέρη με τους μουσικούς μας Σταμάτη Κόκκινο, & Αλέξανδρο Καζάκη, με χορούς από “Το σπίτι της τέχνης” με την Ανδριάνη Γαλανού και τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου της Ελούντας!
Η Ελούντα αναμφισβήτητα είναι ο ιδανικός προορισμός για το Πάσχα!
Κοσμοπολιτική, Θαλασσινή και Παραδοσιακή!
Με τον γλυκό καιρό της άνοιξης για σύμμαχο μας σας παρουσιάζουμε αυθεντικές πασχαλινές συνταγές που κάνουν οι νοικοκυρές στα σπιτικά τους!
Γαλατερά και παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι παίρνουν φωτιά, το ζυγούρι σιγοβράζει και είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το Πάσχα μαζί σας .. έλα κοντά …!

Crete TV

Καβροχώρι

Crete TV

Βαϊνιά Ιεράπετρας

Crete TV

Αγιά Βαρβάρα

Crete TV

Σμάρι

Crete TV

Κριτσά – Β΄ Μέρος

Crete TV

Κριτσά – Α΄ Μέρος

Σχετικές εκπομπές

K Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Κρήτες Καλλιτέχνες

Νέοι γνωστοί και καταξιωμένοι λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και ερμηνευτές της Κρητικής μουσικής  μας ταξιδεύουν μουσικά στα χνάρια της παράδοσης του τόπου μας!

Διάρκεια: 1h 30'
K Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ

Empire: η Αυτοκρατορία

Ο Άγγλος δημοσιογράφος Jeremy Paxman, ακολουθεί την άνοδο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, περιγράφοντας αρκετές από τις σκοτεινές πλευρές της..

Διάρκεια: 50'
8 Πολιτισμός

Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ο Κωστης Παπαγεωργιου παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την Γεωργιουπολη, μια πόλη που γεννήθηκε μέσα από τους βάλτους, δίπλα στους θρύλους της λίμνης Κουρνά.

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'