Εορταστικά ΚΡΗΤΗ TV

Ανάσταση Κυρίου … Μία Πασχαλιά στο Αστρίτσι
8
Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Διάρκεια: 1h 45'

Το Μεγάλο Σάββατο γιορτάζουμε στο Αστρίτσι με κρητική μουσική και πολύ χορό στην ΚΡΗΤΗ TV!
Σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κάτω από τον ξάστερο ουρανό, γιορτάζουμε την Ανάσταση με το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Κουνάλη και τον χορευτικό Όμιλο ΄”Παπαδόκωστα”.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μιχάλης Κουνάλης με τους μουσικούς του, μας ταξιδεύει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα.
Σημαίνουν το κέφι με ρυθμό και στήνουν μια υπέροχη μουσική βραδιά που τιμά την κρητική κουλτούρα.
Οι χορευτές του Ομίλου “Παπαδόκωστας” και ο Κωστής Παπαδάκης ξεσηκώνουν με εκπληκτικές χορογραφίες γεμάτες πάθος και μεράκι.
Φιγούρες που μας παρασύρουν να σηκωθούμε και να σύρουμε τον χορό ως το ξημέρωμα….
Δεν λείπει από την παρέα μας ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστριτσίου, μας φιλοξενούν στον τόπο τους και στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη…Ευχές, πασχαλινά αυγά, κεράσματα και αφηγήσεις από περασμένες πασχαλιές στο Αστρίτσι …
Ανάσταση Κυρίου … Μια Πασχαλιά στο Αστρίτσι, το Μεγάλο Σάββατο με την Έλενα Καραλέκα.

Σχετικές εκπομπές

8 Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Έλα Κοντά

Έλα κοντά στην Αγιά Βαρβάρα στο κέντρο της Κρήτης!Κτισμένη σε στρατηγική θέση, με κλίμα δροσερό, ελέγχει τον άξονα Ηρακλείου – Μεσαράς και βρίσκεται σε υψόμετρο 580 μέτρων. Μια σύγχρονη ορεινή κωμόπολη με οργανωμένες υπηρεσίες που σφύζει από ζωή και φιλοξενία!

Διάρκεια: 1h 25'
K Οδοιπορικό, Ψυχαγωγία

Καλά Θα Πάει Αυτό

Κάνδανος Παλαιόχωρα-Ελαφονήσι. Με τρεις μόνο λέξεις σου περιγράφουμε την πιο καλοκαιρινή εξόρμηση που θα μπορούσες να κάνεις.
Από πείρα σας λέμε να την προγραμματίσετε άμεσα και αν θέλετε tips και μια μικρή ιδέα για το τι παίζει εκεί στο Νότο ελάτε παρέα..

Διάρκεια: 50'
8 Ψυχαγωγία

Όλα είναι Δρόμος

Όσο καλοκαιριάζει τόσο έχουμε παραπάνω όρεξη να βγούμε στους δρόμους και να μοιράσουμε λεφτά και γέλιο σε ανυποψίαστους περαστικούς! Ελάτε μαζί μας σε ένα ακόμα ξεκαρδιστικό επεισόδιο..!

Διάρκεια: 25'
K Οδοιπορικό, Σειρά Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία

Ε4 | Βήματα στο Νότο

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και μετά από ένα εύκολο αλλά πανέμορφο μονοπάτι φτάνουμε στο Φραγκοκάστελο. Αφήνουμε πίσω μας τα νότια παράλια του νησιού και αρχίζουμε να ανηφορίζουμε μέσω του φαραγγιού του Καλλικράτη. Το τοπίο γύρω μας αλλάζει δραματικά ..

Διάρκεια: 50'
K Ψυχαγωγία

Be

Το be βρίσκεται σε ένα ταξίδι μουσικής και γεύσεων. Θα σας κάνουμε το τραπέζι γεμάτο από υπέροχες ελληνικές πρώτες ύλες και με μια μοντέρνα υπογραφή του σεφ Κωνσταντίνου Μπαλατσούκα ενώ ο Γιώργος Σπυριδάκης θα μας προσφέρει ένα μουσικό θέαμα γεμάτο ενέργεια και χορό.
Θα μοιραστούμε τα πιο χρήσιμα tips για να κοιμόμαστε δροσερά στον καύσωνα και τα αγαπημένα μας βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις καλοκαιρινές μας διακοπές..

Διάρκεια: 50'