Εορταστικά ΚΡΗΤΗ TV

Πάσχα στην Σητεία με τον Θανάση Μαυρόκωστα
8
Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Διάρκεια: 1h 45'

Πάσχα στην Σητεία με τον Θανάση Μαυρόκωστα αυτή την φορά στην μουσική και το τραγούδι, τους χορευτές του από τις σχολές “ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ” και τον λαογραφικό πολιτιστικό Σύλλογο Σητείας “ΚΡΗΤΩΝ ΡΙΖΕΣ”.
Στο γραφικό λιμάνι της Σητείας στήθηκε ένα γνήσιο Κρητικό παραδοσιακό γλέντι που τα είχε όλα! Ο Θανάσης Μαυρόκωστας μας αφιερώνει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του “η Κρήτη 4 παιδιά”, οι χορευτές του μας ξεσηκώνουν και ο λαογραφικός πολιτιστικός σύλλογος “Κρητών Ρίζες” μας γνωρίζει την όμορφη Σητεία τα ήθη και τα έθιμα της τώρα το Πάσχα!

Σχετικές εκπομπές

8 Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Έλα Κοντά

Έλα κοντά στην Αγιά Βαρβάρα στο κέντρο της Κρήτης!Κτισμένη σε στρατηγική θέση, με κλίμα δροσερό, ελέγχει τον άξονα Ηρακλείου – Μεσαράς και βρίσκεται σε υψόμετρο 580 μέτρων. Μια σύγχρονη ορεινή κωμόπολη με οργανωμένες υπηρεσίες που σφύζει από ζωή και φιλοξενία!

Διάρκεια: 1h 25'
K Οδοιπορικό, Ψυχαγωγία

Καλά Θα Πάει Αυτό

Κάνδανος Παλαιόχωρα-Ελαφονήσι. Με τρεις μόνο λέξεις σου περιγράφουμε την πιο καλοκαιρινή εξόρμηση που θα μπορούσες να κάνεις.
Από πείρα σας λέμε να την προγραμματίσετε άμεσα και αν θέλετε tips και μια μικρή ιδέα για το τι παίζει εκεί στο Νότο ελάτε παρέα..

Διάρκεια: 50'
8 Ψυχαγωγία

Όλα είναι Δρόμος

Όσο καλοκαιριάζει τόσο έχουμε παραπάνω όρεξη να βγούμε στους δρόμους και να μοιράσουμε λεφτά και γέλιο σε ανυποψίαστους περαστικούς! Ελάτε μαζί μας σε ένα ακόμα ξεκαρδιστικό επεισόδιο..!

Διάρκεια: 25'
K Οδοιπορικό, Σειρά Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία

Ε4 | Βήματα στο Νότο

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και μετά από ένα εύκολο αλλά πανέμορφο μονοπάτι φτάνουμε στο Φραγκοκάστελο. Αφήνουμε πίσω μας τα νότια παράλια του νησιού και αρχίζουμε να ανηφορίζουμε μέσω του φαραγγιού του Καλλικράτη. Το τοπίο γύρω μας αλλάζει δραματικά ..

Διάρκεια: 50'
K Ψυχαγωγία

Be

Το be βρίσκεται σε ένα ταξίδι μουσικής και γεύσεων. Θα σας κάνουμε το τραπέζι γεμάτο από υπέροχες ελληνικές πρώτες ύλες και με μια μοντέρνα υπογραφή του σεφ Κωνσταντίνου Μπαλατσούκα ενώ ο Γιώργος Σπυριδάκης θα μας προσφέρει ένα μουσικό θέαμα γεμάτο ενέργεια και χορό.
Θα μοιραστούμε τα πιο χρήσιμα tips για να κοιμόμαστε δροσερά στον καύσωνα και τα αγαπημένα μας βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις καλοκαιρινές μας διακοπές..

Διάρκεια: 50'