Ε4 | Βήματα στο Νότο

Ε4 – Επεισόδιο 5
K
Οδοιπορικό, Σειρά Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Κυριακή 21:40
Διάρκεια: 50'

Μετά τον τραυματισμό του Μιχάλη, συνεχίζω μόνος μου για τον Ψηλορείτη. Έχοντας διασχίσει την κοιλάδα του Αμαρίου, φτάνω στον Φουρφουρά και ξεκινώ την ανάβασή μου προς το υψηλότερο σημείο της Κρήτης, την κορυφή του Ψηλορείτη. Μετά την κορυφή και έπειτα από κάποιες δυσκολίες, φτάνω στο οροπέδιο της Νίδας. Στη συνέχεια, αρχίζω την κατάβασή μου στο δάσος του Ρούβα, μέσα από ένα ατμοσφαιρικό ομιχλώδες τοπίο. Αφού διανυκτερεύσω στο μικρό καταφύγιο, στην καρδιά του δάσους, ξεκινάω για ακόμη μια ανάβαση, αυτή τη φορά, προς την κορυφή Γυριστή. Εκεί βλέπω για πρώτη φορά, μετά από 15 μέρες, το Ηράκλειο. Κατηφορίζοντας, και αφού κάνω μια μικρή στάση στο καταφύγιο του Πρίνου, καταλήγω στις Ασίτες. Έχω ολοκληρώσει πλέον τα 2/4 του στόχου μας.

____________________________
Ο Γιώργος Τρυπιδάκης και ο Μιχάλης Κατσιμπρής, διασχίζουν το Ε4, ένα Ευρωπαϊκό Μονοπάτι μεγάλης απόστασης, που διέρχεται και από την Κρήτη!

Crete TV

E4 – Επεισόδιο 8

Crete TV

Ε4 – Επεισόδιο 7

Crete TV

Ε4 – Επεισόδιο 6

Crete TV

Ε4 – Επεισόδιο 4

Crete TV

Ε4 – Επεισόδιο 3

Crete TV

Ε4 – Επεισόδιο 2

Σχετικές εκπομπές

K Οδοιπορικό, Ψυχαγωγία

Καλά Θα Πάει Αυτό

Όσο ο ήλιος λάμπει και το καλοκαίρι θα μας συντροφεύει, εμείς θα προσπαθούμε να σας δείχνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς για εξορμήσεις στην όμορφη Κρήτη μας ..!

Διάρκεια: 50'