ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΚρήτηTV

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ + ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καθημερινά στις 15:00

Ενημέρωση με χαμόγελο , ψυχαγωγία με άποψη, γιατί... μαζί περνάμε καλύτερα.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
Κάθε μέρα θα σας λέμε «Καλό Μεσημέρι» στις 15:00 στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει με αγάπη για σας. Και φέτος η παρέα μας θα μαγειρέψει νόστιμες συνταγές, θα κάνει βόλτες στις κρυμμένες γωνιές της πόλης, θα πάει θέατρο, Θα δει σινεμά, θ’ ακούσει ιστορίες ανθρώπων, θα μάθει μυστικά ομορφιάς και στιλ και θα σας αποκαλύψει ένα κόσμο γεμάτο ιδέες, χρήσιμες συμβουλές, χρώματα, μουσικές και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη πιο δημιουργική και γεμάτη.

Καλό Μεσημέρι κάθε μέρα στις 15.00 στη ΚΡΗΤΗ TV.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ioanna Maleskou
«'Μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα' λέει ο θυμόσοφος λαός... Γι' αυτό κι εμείς καθημερινά, σας υποδεχόμαστε στο σπιτικό μας, φορώντας το πιο ζεστό και αληθινό χαμόγελό μας. Για μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και απολαμβάνουμε τον καφέ μας, συζητώντας όλα όσα μας απασχολούν και μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητά μας. Ανακαλύπτουμε κρυμμένες πλευρές του νησιού μας (και όχι μόνο), γνωρίζουμε δημιουργικούς ανθρώπους, μοιραζόμαστε μυστικά, ιδέες, προτάσεις.. και δοκιμάζουμε νέες γεύσεις! Μα πάνω από όλα, βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία και της χαμογελάμε για να μας χαμογελάσει κι εκείνη πίσω!»

Στέλιος Ζερβός

Stelios Zervos
«Όταν τα μέτρα είναι οριζόντια και όταν όλοι γύρω σου είναι κάθετοι , για να ισορροπήσεις πρέπει να δείς τη ζωή με άλλο μάτι. Πολλά χρόνια τώρα, κάθε μεσημέρι στις 15.00 «φοράμε» το πιο γλυκό μας χαμόγελο και κοιτάμε τη ζωή θετικά. Γεγονότα, πρόσωπα, σκέψεις και απόψεις στο προσκήνιο μέσα από τη ματιά μιας παρέας που σας λέει Καλό Μεσημέρι. Ψυχαγωγία, σχόλια, και συζητήσεις για να σκεφτείς. Ενημέρωση, μαγειρική, τέχνες, πρόσωπα, cinema, βόλτες, διατροφή, υγεία, οικιακή οικονομία, θέατρο, ψυχολογία. Άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε και εμπειρίες που αξίζει να μοιραστούμε. Όλα αυτά έκαναν το Καλό Μεσημέρι αγαπημένη μας συνήθειας.»  

Επικοινωνήστε με την εκπομπή