Έλα Κοντά

ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ | Κριτσά Α΄ μέρος – Κυριακή στις 17:50 – trailer
8
Πολιτισμός, Ψυχαγωγία
Σεζόν
Κυριακή 17:50
Διάρκεια: 1h 25'

Κριτσά, ένα χωριό που ενέπνευσε παραγωγούς και σκηνοθέτες αφού το επέλεξαν ως το φυσικό ζωντανό σκηνικό των ταινιών τους, εδώ η βόλτα είναι ατελείωτη και σε κάνει να χάνεσαι στα όμορφα λιθόστρωτα σοκάκια, με τα παραδοσιακά κτίρια και τις μοσχομυριστές αυλές, αυτό το αυθεντικό Κρητικό χωριό θα επισκεφτούμε και εμείς αυτή την εβδομάδα στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο “Έλα Κοντά” . Η Κριτσά είναι ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Κρήτης , έλα κοντά για να θαυμάσεις την Αρχαία Λατώ , το Οροπέδιο Καθαρού , τους Βυζαντινούς ναούς , το βοτανικό μουσείο Ροδάνθη αλλά και την θρυλική ιστορία της Ροδάνθης , της ηρωίδας του χωριού όπου οι αγώνες και τα κατορθώματά της για τη λευτεριά έγιναν τραγούδι και θρύλος…! Υφαίνουμε στον αργαλειό με τις γυναίκες του χωριού και μαθαίνουμε τις πιο γλυκές ιστορίες των κατοίκων … Παίζει για εμάς το Κρητικό συγκρότημα του Νίκου Γρηγοράκη και χορεύει η ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Αγίου Νικολάου με επικεφαλή τον Δημήτρη Μόσχο. Έλα Κοντά την Κυριακή στις 17:50 με την Αναστασία Μπιτζιλέου στην Κριτσά!

Crete TV

Έλα Κοντά | Trailer 2023-2024

Σχετικές εκπομπές

K Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Κρήτες Καλλιτέχνες

Νέοι γνωστοί και καταξιωμένοι λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και ερμηνευτές της Κρητικής μουσικής  μας ταξιδεύουν μουσικά στα χνάρια της παράδοσης του τόπου μας!

Διάρκεια: 1h 30'
K Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ

Empire: η Αυτοκρατορία

Ο Άγγλος δημοσιογράφος Jeremy Paxman, ακολουθεί την άνοδο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, περιγράφοντας αρκετές από τις σκοτεινές πλευρές της..

Διάρκεια: 50'
8 Πολιτισμός

Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ο Κωστης Παπαγεωργιου παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την Γεωργιουπολη, μια πόλη που γεννήθηκε μέσα από τους βάλτους, δίπλα στους θρύλους της λίμνης Κουρνά.

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'