Ώρα Αιχμής

Το σχέδιο ανάπτυξης των σεισμόπληκτων περιοχών της Κρήτης
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Δευτέρα 21:45
Διάρκεια: 1h 30'

Το σχέδιο ανάπτυξης των σεισμόπληκτων περιοχών της Κρήτης.

Σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ η ανασυγκρότηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδος δύο χρόνια μετά τον φονικό σεισμό αλλά και η αγωνία των σεισμόπληκτων για να επιτρέψουν στα σπίτια τους.

Ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου παρουσιάζει το master plan της δημοτικής αρχής για το Αρκαλοχώρι αλλά και τα λαβωμένα από το σεισμό χωριά του δήμου ενώ σε απευθείας συνδέσεις όλες οι εξελίξεις της αποκατάστασης των ζημιών. Η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτης και τα νέα δεδομένα μετά τους σεισμούς των τελευταίων ετών.

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Στον παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις με επίκεντρο την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 05'
8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

Οι «Αντιθέσεις» συνεχίζουν για τριάντα χρόνια να αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ TV, ενώ στο νέο κύκλο τους υπόσχονται, καθηλωτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Διάρκεια: 2h 10'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εβδομαδιαίας εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη συμβάλει στην αντικειμενική ενημέρωση όλων των Κρητικών για όλα όσα αλλάζουν κάθε μέρα στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι Αθλητικές Ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές, αυτούς που δοξάσαν τον Κρητικό αθλητισμό, γεμίζοντας με περηφάνια τις οικογένειές τους και μαζί με αυτές, όλη την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 00'