Ώρα Αιχμής

Οι προτεραιότητες για την Κρήτη στην επιχειρηματικότητα, τα τεχνικά έργα, τον πολιτισμό και την αγροτική πολιτική
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Δευτέρα 21:45
Διάρκεια: 1h 30'

Οι προτεραιότητες για την Κρήτη στην επιχειρηματικότητα, τα τεχνικά έργα, τον πολιτισμό και την αγροτική πολιτική. Σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Μιχάλης Βάμβουκας, Νίκος Σκουλάς, Γωγώ Μηλάκη και Σταύρος Τζεδάκης παρουσιάζουν το σχέδιο για τέσσερις βασικούς τομείς της περιφέρειας Κρήτης.

Η πορεία των έργων, η διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την κοινωνία, οι αγροτική πολιτική και ο προτάσεις για τον πολιτισμό σε μια συζήτηση για την ανάπτυξη της Κρήτης.

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Στον παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις με επίκεντρο την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 05'
8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

Οι «Αντιθέσεις» συνεχίζουν για τριάντα χρόνια να αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ TV, ενώ στο νέο κύκλο τους υπόσχονται, καθηλωτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Διάρκεια: 2h 10'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εβδομαδιαίας εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη συμβάλει στην αντικειμενική ενημέρωση όλων των Κρητικών για όλα όσα αλλάζουν κάθε μέρα στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι Αθλητικές Ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές, αυτούς που δοξάσαν τον Κρητικό αθλητισμό, γεμίζοντας με περηφάνια τις οικογένειές τους και μαζί με αυτές, όλη την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 00'