Ώρα Αιχμής

Εντυπωσιακά τα σχέδια πτήσεων στο Ηράκλειο: Ποιες χώρες μας γυρνάνε την πλάτη
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Δευτέρα 21:45
Διάρκεια: 1h 30'
Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ παρουσιάζουμε τα σχέδια πτήσεων αλλά και τα πρώτα ουσιαστικά συμπεράσματα από την μεγάλη τουριστική έκθεση στο Βερολίνο. Φορείς του τουρισμού και αυτοδιοικητικοί καταγράφουν τον παλμό της τουριστικής χρονιάς μέσα από την δύναμη των αριθμών στα κρητικά αεροδρόμια αλλά και στις κρατήσεις των ξενοδοχείων. Ποιες περιοχές της Κρήτης αναμένεται να κάνουν την έκπληξη και πότε ξεκινούν οι πρώτες μαζικές αφίξεις στο νησί. Πως οι διεθνείς εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν την κρητική τουριστική βιομηχανία.

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Στον παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις με επίκεντρο την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 05'
8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

Οι «Αντιθέσεις» συνεχίζουν για τριάντα χρόνια να αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ TV, ενώ στο νέο κύκλο τους υπόσχονται, καθηλωτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Διάρκεια: 2h 10'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εβδομαδιαίας εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη συμβάλει στην αντικειμενική ενημέρωση όλων των Κρητικών για όλα όσα αλλάζουν κάθε μέρα στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι Αθλητικές Ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές, αυτούς που δοξάσαν τον Κρητικό αθλητισμό, γεμίζοντας με περηφάνια τις οικογένειές τους και μαζί με αυτές, όλη την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 00'