Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 17.06.2024
K
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Καθημερινά 20:30
Διάρκεια: 1h 05'

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 17.06.2024

Σχετικές εκπομπές

8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

πέφτει η αυλαία της τηλεοπτικής περιόδου με μια συζήτηση αφιερωμένη στα 50 Χρόνια της Κυπριακής Τραγωδίας με την Τουρκική Εισβολή και την Συνεχιζόμενη Κατοχή του 37% χώρας- μέλους του ΟΗΕ και της Ε.Ε. Το Κυπριακό ως αναπόσταστο ζήτημα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων , οι διεθνείς του προεκτάσεις και οι γεωστρατηγικές ισορροπίες.

Διάρκεια: 2h 10'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ώρα Αιχμής

Τα Χανιά του 2024 και οι προοπτικές ανάπτυξης τους. Σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης σε μια συζήτηση για την δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Κρήτης, τους δημότες και τους επισκέπτες της. Ο σχεδιασμός για την καθημερινότητα στην πόλη..

Διάρκεια: 1h 30'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ένας από τους επιδραστικότερους επιστήμονες στον κόσμο με βάση την αξιολόγηση του Harvard που κατατάχθηκε στους 50 καλύτερους για το 2022 παγκοσμίως στον τομέα της ψυχικής υγείας και στους 10 καλύτερους στη χρήση νέων τεχνολογιών στην ψυχική υγεία ο Ηρακλειώτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μπικόκα του Μιλάνου Αντώνης Ντακανάλης συζητά απόψε , για την Τεχνητή Νοημοσύνη, την επιρροή των social media στον ψυχισμό των ανθρώπων αλλά και για τις βιαιότητα των σύγχρονων κοινωνιών. ..

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Ο Εργοτελης ήταν η πρώτη μεγάλη δύναμη του κρητικού μπάσκετ και κυρίαρχος στα πρώτα επίσημα πρωταθλήματα! Επίσης ήταν η ομάδα που είχε την τιμή να ξεκινήσει ουσιαστικά τη μεγάλη προπονητική του καριέρα ο Γιάννης Ιωαννίδης! Στη διαδρομή του μπασκετικού Εργοτέλη από το ένδοξο παρελθόν μέχρι το δυνατό παρόν μπήκαν οι “Αθλητικές Ιστορίες” και ο Γιώργος Μιμίκος και αυτό θα κάνετε κι εσείς την Τετάρτη 3 Ιουλίου. στην ΚΡΗΤΗ TV…

Διάρκεια: 1h 00'