Αντιθέσεις

Τα Αποκαλυπτικά Ευρήματα της Τεχνικής Έκθεσης Ειδικών για την Τραγωδία στα Τέμπη
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Παρασκευή 21:45
Διάρκεια: 2h 10'

Τα Αποκαλυπτικά Ευρήματα της Τεχνικής Έκθεσης Ειδικών για την Τραγωδία στα Τέμπη

Oι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Τραγωδία των Τεμπών που ανασυνθέτουν όλο το σκηνικό κατά … και κυρίως μετά, την φονική σύγκρουση της επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας πάνω στην ίδια γραμμή, με 57 επισήμως νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

–  Τα σημεία “κλειδιά” και τα στοιχεία που θα προκαλέσουν αίσθηση.

–  Τα ντοκουμέντα -“φωτιά” που αλλάζουν τα  δεδομένα για όσα γνωρίζαμε στο πεδίο των ερευνών και ιχνηλατούν την αλήθεια για τις εκρήξεις και την πυρκαγιά μετά την σύγκρουση, τις κλιμακωτές παραλείψεις και λάθη των αρμοδίων αρχών, την αλλοίωση της σκηνής του δυστυχήματος και τον εντοπισμό κρίσιμων στοιχείων που αποσιωπήθηκαν.

Mια εκπομπή,  που θα προκαλέσει νέο κύκλο συζητήσεων και αποκαλύψεων – ντοκουμέντο,  για την υπόθεση που συγκλονίζει επί 1 και πλέον χρόνο, την Ελλάδα.

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Στον παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις με επίκεντρο την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 05'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ώρα Αιχμής

Η Ώρα Αιχμής με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και προσκεκλημένους, φωτίζουν τις πτυχές των γεγονότων που διαμορφώνουν την επικαιρότητα.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εβδομαδιαίας εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη συμβάλει στην αντικειμενική ενημέρωση όλων των Κρητικών για όλα όσα αλλάζουν κάθε μέρα στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι Αθλητικές Ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές, αυτούς που δοξάσαν τον Κρητικό αθλητισμό, γεμίζοντας με περηφάνια τις οικογένειές τους και μαζί με αυτές, όλη την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 00'