ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα στις 22:00

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
Η εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ της ΚΡΗΤΗ TV έρχεται για δεύτερη χρονιά την Δευτέρα για να αναδείξει όλα εκείνα που απασχολούν το νησί μας. Στην ώρα αιχμής παίρνουν θέση πολιτικοί, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, φορείς και πολίτες ανοίγοντας τον κύκλο του διαλόγου σε μια εκπομπή που παρεμβαίνει, σχολιάζει, κάνει ρεπορτάζ δίνοντας βήμα σε όλους αυτούς που σίγουρα κάτι έχουν να μας πουν. Τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν μέσα από επί της ουσίας δημοσιογραφικές έρευνες.

Mε απευθείας συνδέσεις με όλη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα μεταφέρεται ο παλμός των θεμάτων που απασχολούν την επικαιρότητα. Κοινωνικά θέματα ,πολιτικές συζητήσεις , αλλά και όλα όσα αφορούν την Κρήτη και τους πολίτες της μέσα από μια διαδραστική εκπομπή με την ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών και την δυνατότητα παρουσίασης μεγάλων δημοσιογραφικών ερευνών.

Πολιτική, αυτοδιοίκηση, αστυνομικό, δικαστικό ρεπορτάζ, τουρισμός, αγροτιά, επιχειρηματικότητα και αγορά αλλά και ζητήματα της καθημερινότητας για δύο και πλέον ώρες στην εκπομπή Ώρα αιχμής ζωντανά στην ΚΡΗΤΗ TV.

Με επίκεντρο την Κρήτη και τους ανθρώπους της όλα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ σε μια τηλεοπτική πρόταση με την σφραγίδα της ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Επικοινωνήστε με την εκπομπή