ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
Με φιλοσοφία μας την αντικειμενικότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο η δημοσιογραφική ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και τη νέα σεζόν. Χωρίς περιστροφές, πάντα τεκμηριωμένα καταγράφουμε ,αναδεικνύουμε …γεγονότα και πρόσωπα. Ακολουθούμε την εποχή και εξελισσόμαστε.

«Ποδαρικό» για τη νέα τηλεοπτική χρονιά του σταθμού έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ ΤV με την Κατερίνα Σαλαπάτα στα ηνία της παρουσίασης για 5η σεζόν. Το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσιογραφικού τμήματος ρίχνεται στη «μάχη» του ρεπορτάζ δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η ενημέρωση στην ΚΡΗΤΗ TV συνεχίζει το ίδιο δυναμικά για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Κρήτη.

Όπως πάντα η πρώτη ενημέρωση της ημέρας για τους Κρητικούς ξεκινά στις 14:30. «Σκυτάλη» παίρνει στο απογευματινό δελτίο στις 17:30. Αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ , ειδήσεις , καλεσμένοι και ζωντανές συνδέσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 20:30.

Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων 14:30

Η πρώτη ενημέρωση της ημέρας για τους Κρητικούς. Με την τοπική ειδησεογραφία σε πρώτο πλάνο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV καταγράφει καρέ καρέ όσα συμβαίνουν και απασχολούν το νησί.


Απογευματινό Δελτίο ειδήσεων 17:30

Όλα τα γεγονότα της ημέρας που “τρέχει” μέσα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV στις 17.30. Στο παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις , έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις από την Κρήτη και όχι μόνο. Η ειδησεογραφική ματιά στην επικαιρότητα της ημέρας.


Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 20:30

Με την Κρήτη και τον άνθρωπο στο επίκεντρο, καθημερινά στις 20.30 το ραντεβού των Κρητικών με την ενημέρωση. Στο φως χωρίς περιστροφές, ειδήσεις, ρεπορτάζ, έρευνες και αναλύσεις στο παλμό της καθημερινότητας. Με την σφραγίδα της μεγάλης δημοσιογραφικής ομάδας που ο κρητικός τηλεθεατής γνωρίζει και εμπιστεύεται. Με σεβασμό στην ουσία της ενημέρωσης και στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Ανανεωμένο και έγκυρο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV. Το δελτίο της Κρήτης.

Επικοινωνήστε με την εκπομπή