Κρήτη Σήμερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απο Δευτέρα ως Παρασκευή στις 18:00

Η επικαιρότητα της Κρήτης, Ελλάδας, κόσμου με το Μάνο Δασκαλάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
  • ΦΩΤΟ
Η είδηση με ανθρωποκεντρικό πρόσωπο αποτελεί την βασική προτεραιότητα για την εκπομπή 'ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ' που για μια ακόμη χρόνια δίνει την μάχη της ενημέρωσης στην απογευματινή ζώνη της ΚΡΗΤΗ TV. Ζωντανές συνδέσεις από όλο το νησί και την Αθήνα αλλά και ρεπορτάζ αποτελούν τον κορμό αυτής της τηλεοπτικής παραγωγής που στοχεύει στην καταγραφή της επικαιρότητας και της καθημερινότητας με άξονα τον σεβασμό στον τηλεθεατή. Καλεσμένοι που μιλούν με ουσία αλλά και όλες οι πτυχές της κρητικής κοινωνίας δίνουν το δικό τους χρώμα κάθε απόγευμα στην ΚΡΗΤΗ TV.

Σε μία περίοδο που ο τηλεθεατής ψάχνει την αμεσότητα χωρίς κραυγές η εκπομπή το θέτει αυτό ως ένα μοναδικό προσωπικό στοίχημα. Ένα πολυθεματικό ενημερωτικό μαγκαζίνο που για μία ακόμη χρονιά απευθύνεται σε όλους τους κρητικούς αλλά και το σύνολο τον φορέων που απαρτίζουν την τοπική κοινωνία. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει την είδηση την στιγμή που συμβαίνει ενώ το ρεπορτάζ αποτελεί βασικό εργαλείο στην καθημερινή προσπάθεια για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Με στήλες, χρήσιμες πληροφορίες, βίντεο, συνδέσεις και άρωμα ανανέωσης για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή 'ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ' αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που δουλεύουν με γνώμονα την σωστή ενημέρωση. Γιατί στην εκπομπή 'ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ' η είδηση είστε εσείς!


Μάνος Δασκαλάκης

Andriani Aggelidaki
«Με γνώμονα τον παλμό της κρητικής κοινωνίας και όλα όσα συμβαίνουν στο νησί η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ για μία ακόμη χρονιά θα συντροφεύει τα απογεύματα των τηλεθεατών με όλα όσα απασχολούν το νησί μας. Η πολιτική, η οικονομία ρεπορτάζ, ο αθλητισμός και οι απευθείας συνδέσεις θα αποτελούν ψυχή της ενημέρωσης μέσα από μια εκπομπή που έχει πλέον καθιερωθεί στην συνείδηση των κρητικών. Πρόσωπα της καθημερινότητας, καλεσμένοι αλλά και ματιές ουσίας στα πανελλαδικά γεγονότα δίνουν την διάσταση μιας πληρέστατης ενημέρωσης με γνώμονα την αμεσότητα, την εγκυρότητα και τον σεβασμό στον τηλεθεατή. ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ καθημερινά στην ΚΡΗΤΗ ΤV… γιατί πολύ απλά στην ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ… η είδηση είστε εσείς!»

Νικολέτα Σφακιανάκη

Stelios Zervos
«Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» βρίσκεται καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών, του κάθε κρητικού… Αυτό σημαίνει για εμάς πρώτα από όλα σεβασμό στην κοινωνία της Κρήτης. Πως μεταφράζεται πρακτικά; Σε ένα συνεχές στοίχημα με το χρόνο και την είδηση, ένα συνεχές στοίχημα με την επικαιρότητα»

Επικοινωνήστε με την εκπομπή