ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
Κάνουμε πράξη την αγάπη και επιχειρούμε να συστήσουμε στο τηλεοπτικό κοινό, κοινωνικές δομές της Κρήτης, που επιτελούν σημαντικό έργο.

Δομές που στηρίζουν παιδιά, οικογένειες, άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένους και συμπολίτες μας που καλούνται να δώσουν καθημερινά το δικό τους αγώνα για επιβίωση και αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Δίπλα σε όλους αυτούς επιχειρούμε να φέρουμε συλλογικότητες από όλο το νησί που δραστηριοποιούνται με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να ανακουφίσουν, να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να βοηθήσουν ανθρώπους και ομάδες για τους οποίους τα προβλήματα και τα εμπόδια πολλές φορές υπερβαίνουν τα προσωπικά τους αποθέματα δύναμης.

Μια τηλεοπτική παραγωγή που χαρτογραφεί την οργανωμένη προσφορά και αλληλεγγύη που έχει πάρει σάρκα και οστά στο νησί μας.

Παρουσιαστές, όλα τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της ΚΡΗΤΗ TV.

Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κινητοποιήσουν το κοινό και να το ενημερώσουν για τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά. Θαύματα που «γεννά» η αγάπη και το ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Παρουσιαστές: Αγγελιδάκη Ανδριανή, Γιώργος Σαχίνης, Στέλλα Τερζάκη, Νικολέτα Σφακιανάκη, Κατερίνα Σαλαπάτα, Μάνος Δασκαλάκης, Στέλιος Ζερβός, Ιωάννα Μαλέσκου, Λευτέρης Κουμαντάκης, Βούλα Νεονάκη, Αναστασία Μπιτζιλέου, Μαίρη Καριωτάκη , Βίκυ Παπαδογιαννάκη.

Επικοινωνήστε με την εκπομπή