ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ - ΚρήτηTV

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κάθε Παρασκευή στις 22:00

Δημοσιογραφική εκπομπή-talk show
Επιμέλεια-παρουσίαση: Γιώργος Σαχίνης
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
  • ΦΩΤΟ
Η Μακροβιότερη πλέον, πολύ-θεματική εκπομπή συνεντεύξεων της Ελληνικής Τηλεόρασης όχι μόνο σε Περιφερειακό αλλά και Εθνικό επίπεδο, αφού μεταδίδεται αδιάλειπτα από το 1996, συνεχίζεται και φέτος μπαίνοντας στο 22ο έτος της.

Η εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» επιμένει να αναφέρεται σε μία ευρεία θεματική από την πολιτική και την οικονομία, στην κοινωνία και την ιστορία, τον πολιτισμό και την φιλοσοφία, τις τεχνολογίες αιχμής και την καθημερινότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Για 22η χρονιά η εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ είναι στην συχνότητα της ΚΡΗΤΗ-ΤV κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ με τον δικό της διακριτό κύκλο καλεσμένων από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της επιστήμης της οικονομίας, του πολιτισμού και της ενημέρωσης.

Στα 22 χρόνια της πορείας της μέσα πάντα από την ίδια συχνότητα , την εκπομπή έχουν επιλέξει για να παρουσιάσουν τις απόψεις τους, κορυφαίοι έλληνες διανοητές, επιστήμονες, πολιτικοί και φορείς της κοινωνίας, καθώς και προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτιστικής, πνευματικής και πολιτικής κληρονομιάς.

Οι θεματικές της έχουν γίνει πολλές φορές σημείο αναφοράς σε πανελλήνιο αλλά και εκτός Ελλάδας επίπεδο με βασικό γνώμονα την παράθεση όλων των απόψεων που κυοφορούνται είτε στη κοινωνία της Κρήτης είτε στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με την εκπομπή