Πόλεις Κρήτης | Στα μονοπάτια της ιστορίας 

Ηράκλειο Α’ μέρος
8
Πολιτισμός
Σεζόν 2024
Τρίτη 21:45
Διάρκεια: 50'
Η σειρά ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ – Στα μονοπάτια της Ιστορίας παρουσιάζει το Α΄ μέρος από την μακραίωνη ιστορία της πόλης του Ηρακλείου.
Ο δημοσιογράφος Κωστής Παπαγεωργίου θα σας ταξιδέψει μέσα από τις θύελλες της ιστορίας στα περίλαμπρα παλάτια του Μινωικού πολιτισμού και την Ρωμαϊκή περίοδο, μέχρι την Αραβοκρατία, την Βυζαντινή περίοδο, την Ενετοκρατία, την Τουρκοκρατία και μέχρι τις μέρες μας μέσα από μοναδικές εικόνες της νέας τεχνολογίας της Κρητικής Τηλεόρασης.
Crete TV

Ηράκλειο Β’ μέρος

Crete TV

Κίσσαμος

Crete TV

Σητεία

Crete TV

Ιεράπετρα

Σχετικές εκπομπές

K Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Κρήτες Καλλιτέχνες

Νέοι γνωστοί και καταξιωμένοι λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και ερμηνευτές της Κρητικής μουσικής  μας ταξιδεύουν μουσικά στα χνάρια της παράδοσης του τόπου μας!

Διάρκεια: 1h 30'
K Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ

Empire: η Αυτοκρατορία

Ο Άγγλος δημοσιογράφος Jeremy Paxman, ακολουθεί την άνοδο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, περιγράφοντας αρκετές από τις σκοτεινές πλευρές της..

Διάρκεια: 50'
8 Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Έλα Κοντά

«Έλα Κοντά μας για να δεις πώς ζούμε στα χωριά μας, πώς μεγαλώνουμε παιδιά στα ήθη τα δικά μας»…
Κυριακάτικες εξορμήσεις στην ύπαιθρο με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της Κρήτης μας, με την Αναστασία Μπιτζιλέου.

Διάρκεια: 1h 25'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'