Ώρα Αιχμής

Η εκρηκτική κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας στην Κρήτη
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Δευτέρα 21:45
Διάρκεια: 1h 30'
Η εκρηκτική κατάσταση στον χώρο της δημόσιας υγείας στην Κρήτη. Σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για τον τεράστιο χάρτη των ελλείψεων στο σύνολο των κρητικών νοσοκομείων.
Οι εικόνες καθημερινή τρέλας στα νοσηλευτικά ιδρύματα, οι εφημερίες της εξουθένωσης και ο αγώνας δρόμου των μεταφερόμενων γιατρών να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών.
Ο θεσμός των απογευματινών χειρουργείων και οι αντιδράσεις. Στο πλατό υγειονομικοί από όλη την Κρήτη αλλά και απευθείας συνδέσεις με τις εφημερίες των νοσοκομείων. Τι ζητούν οι υγειονομικοί και οι πολίτες και ποια η θέση του υπουργείου υγείας.

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Στον παλμό της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έκτακτα γεγονότα και ειδήσεις με επίκεντρο την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 05'
8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

Οι «Αντιθέσεις» συνεχίζουν για τριάντα χρόνια να αποτελούν «σήμα κατατεθέν» της ΚΡΗΤΗ TV, ενώ στο νέο κύκλο τους υπόσχονται, καθηλωτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Διάρκεια: 2h 10'
K Ενημέρωση

Κρήτη Σήμερα

Ένα καθημερινό ενημερωτικό ταξίδι σε κάθε σημείο στην Κρήτη (του) σήμερα.

Διάρκεια: 1h 45'
8 Ενημέρωση

Ελεύθερο Σημείο

Ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εβδομαδιαίας εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη συμβάλει στην αντικειμενική ενημέρωση όλων των Κρητικών για όλα όσα αλλάζουν κάθε μέρα στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι Αθλητικές Ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές, αυτούς που δοξάσαν τον Κρητικό αθλητισμό, γεμίζοντας με περηφάνια τις οικογένειές τους και μαζί με αυτές, όλη την Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 00'