Μαλιώτικο Καρναβάλι

Μαλλιώτικο Καρναβάλι 2024
8
Ψυχαγωγία
Σεζόν 2024
Διάρκεια: 1h 00'
Μμμ…αλλιώτικο καρναβάλι! Μετράει 15 παρουσίες από το 1996 ως το 2023. Κέφι, χαρά, ρυθμός, φαντασία, δημιουργία, χορός, γέλιο, θέαμα!
Η Μεγάλη Παρέλαση του Μαλιώτικου καρναβαλιού, έχει αυτοσχέδια άρματα, εντυπωσιακές χειροποίητες στολές, Βραζιλιάνες και τους πιο τρελούς Καρναβαλιστές..!
Την παράσταση θα κλέψουν για άλλη μια χρονιά οι Βραζιλιάνες χορεύτριες με τον μαγευτικό ρυθμό και τα φαντασμαγορικά κουστούμια τους θα μαγέψουν το πλήθος και τους τηλεθεατές μας!
Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σχετικές εκπομπές

8 Ψυχαγωγία

Εορταστικά ΚΡΗΤΗ TV

Διάρκεια: 1h 45'
8 Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Έλα Κοντά

Τηλεοπτικές Κυριακάτικες βόλτες στα όμορφα χωριά της Κρήτης με την Αναστασία Μπιτζιλέου. Κυριακάτικες εξορμήσεις στην ύπαιθρο με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της Ενδοχώρας μας. Αναβιώνουμε ήθη έθιμα και παραδόσεις ,αφηγούμαστε μύθους και θρύλους..

Διάρκεια: 1h 25'
K Οδοιπορικό, Ψυχαγωγία

Καλά Θα Πάει Αυτό

Μία εκπομπή που δίνει την ίδια σημασία στο ταξίδι όσο και στον προορισμό που επισκέπτεται κάθε φορά.

Διάρκεια: 50'
8 Ψυχαγωγία

Όλα είναι Δρόμος

Παιχνίδια χιουμοριστικά – διαδραστικά με τους ανθρώπους που συναντάμε στον δρόμο μας με τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη. Είστε έτοιμοι να παίξετε μαζί μας; Γυρίζουμε τους δρόμους Κρήτης και στήνουμε τα παιχνίδια μας στην μέση του δρόμου – σε πλατείες – σε αλάνες

Διάρκεια: 25'
K Οδοιπορικό, Σειρά Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία

Ε4 | Βήματα στο Νότο

Από την μια άκρη του νησιού στην άλλη σε μια συναρπαστική πεζοπορική διαδρομή των 450 χιλιομέτρων με τους Γιώργο Τρυπιδάκη & Μιχάλη Κατσιμπρή. Πρόκειται για μια συναρπαστική πεζοπορική διαδρομή γεμάτη απρόοπτα, συγκινήσεις και πρωτόγνωρες εικόνες!

Διάρκεια: 50'