Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών , η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η Κρητική μας μουσική μπορεί να μας οδηγήσει. Η Κρήτη κρύβει ένα μοναδικό θησαυρό μέσα στη μουσική της παράδοση και οι καλλιτέχνες στον τρίτο κύκλο εκπομπών τον αναδεικνύουν με το πιο εκφραστικό τρόπο. Οι Κρήτες και τα μουσικά σχήματα τους δίνουν…

Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών , η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η Κρητική μας μουσική μπορεί να μας οδηγήσει.

Η Κρήτη κρύβει ένα μοναδικό θησαυρό μέσα στη μουσική της παράδοση και οι καλλιτέχνες στον τρίτο κύκλο εκπομπών τον αναδεικνύουν με το πιο εκφραστικό τρόπο.

Οι Κρήτες και τα μουσικά σχήματα τους δίνουν την σφραγίδα τους στην ΚΡΗΤΗ TV και μας χαρίζουν ένα τηλεοπτικό φεστιβάλ κρητικής μουσικής!