Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών, η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει κυρίως νέους αλλά και γνωστούς καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η Κρητική μας μουσική μπορεί να μας οδηγήσει. Επίσης παρουσιάζει χορευτικά συγκροτήματα που με σεβασμό στα παραδοσιακά ζάλα χορεύουν τους λεβέντικους κρητικούς χορούς. Η Κρήτη κρύβει ένα μοναδικό θησαυρό μέσα στη μουσικοχορευτική της παράδοση και οι καλλιτέχνες…

Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών, η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει κυρίως νέους αλλά και γνωστούς καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η Κρητική μας μουσική μπορεί να μας οδηγήσει. Επίσης παρουσιάζει χορευτικά συγκροτήματα που με σεβασμό στα παραδοσιακά ζάλα χορεύουν τους λεβέντικους κρητικούς χορούς.

Η Κρήτη κρύβει ένα μοναδικό θησαυρό μέσα στη μουσικοχορευτική της παράδοση και οι καλλιτέχνες στον τέταρτο κύκλο εκπομπών τον αναδεικνύουν με το πιο εκφραστικό τρόπο.

Οι Κρήτες και τα μουσικά σχήματα τους βάζουν την σφραγίδα τους στην ΚΡΗΤΗ TV και μας χαρίζουν ένα τηλεοπτικό φεστιβάλ κρητικής μουσικής!