10 Λεπτά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη και Πέμπτη (22:00)

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • VIDEOS
  • ΦΩΤΟ
Η εκπομπή 10 ΛΕΠΤΑ αποτελεί ένα στοίχημα με τον χρόνο και με ζητούμενο την ενημέρωση εύστοχα και γρήγορα.

Δύο δημοσιογράφοι.
Δύο παραγωγές σε εβδομαδιαία βάση.

Μόνο 10 λεπτά στον τηλεοπτικό αέρα. Ένα θέμα στο επίκεντρο, πολλά κρίσιμα ερωτήματα και καλεσμένοι που καλούνται να δώσουν απαντήσεις μεστά και τεκμηριωμένα. Η ουσία των πραγμάτων με έμπειρη δημοσιογραφική ματιά, χωρίς περιστροφές. Απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων για όλα όσα μας αφορούν.

Η επικαιρότητα, η καθημερινότητα κι όλα όσα συμβαίνουν και απασχολούν την Κρήτη.
Η εκπομπή 10 ΛΕΠΤΑ, μία νέα πρόταση στην ενημερωτική ζώνη της Κρήτη TV με τη Στέλλα Τερζάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Live στις 22:00 και κάθε Τετάρτη & Παρασκευή στις 20:15 σε επανάληψη.

ΣΤΕΛΛΑ ΤΕΡΖΑΚΗ

Στέλλα Τερζάκη Σε μια εποχή που άνθρωποι και ειδήσεις “τρέχουν” με ρυθμούς ασύλληπτους, “10 Λεπτά” στον τηλεοπτικό “αέρα” μπορούν τελικά να εστιάσουν στην ουσία της ενημέρωσης; Το ερώτημα απαντήθηκε στην πράξη αν και η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν και παραμένει μια πρόκληση, από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση της. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να φωτίσουν πτυχές θεμάτων που αφορούν την Κρήτη και να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει χωρίς περιστροφές και λεκτικό πλεονασμό. Αν ο χρόνος είναι χρήμα , δεν πρέπει να ξοδεύεται χωρίς “κόκκινες γραμμές” και στην ενημέρωση των Κρητικών κύριο ζητούμενο πρέπει να είναι η ουσία και μόνο.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Νικολέτα Σφακιανάκη Χρειάζεται πολύ χρόνος για να απαντηθεί μία ερώτηση ; Όχι. Χρειάζεται να πλατειάζουμε αντί να μιλάμε με ουσία ; Όχι . ΑΝ κάτι έχει κουράσει τον κόσμο , τους τηλεθεατές είναι οι συζητήσεις χωρίς γρήγορο και εύστοχο προσανατολισμό. Το νέο λοιπόν εγχείρημα , η εκπομπή «10 λεπτά» είναι βασισμένη πάνω ακριβώς σε αυτή την απαίτηση: Απαντήσεις με περιεχόμενο. Αρκούν όμως 10 λεπτά; Η απάντηση είναι συγκεκριμένη :μακριά από τις πολύωρες τηλεοπτικές συζητήσεις και στα όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους δέκτες μας, είμαστε σίγουροι ότι αρκούν.