Crete TV

Πολιτισμός

8 Πολιτισμός, Ψυχαγωγία

Έλα Κοντά

Τηλεοπτικές Κυριακάτικες βόλτες στα όμορφα χωριά της Κρήτης με την Αναστασία Μπιτζιλέου. Κυριακάτικες εξορμήσεις στην ύπαιθρο με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της Ενδοχώρας μας. Αναβιώνουμε ήθη έθιμα και παραδόσεις ,αφηγούμαστε μύθους και θρύλους..

Διάρκεια: 1h 35'
K Οδοιπορικό, Πολιτισμός, Σειρά Ντοκιμαντέρ, Ψυχαγωγία

Ε4 | Βήματα στο Νότο

Το πεζοπορικό ταξίδι από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη. Διασχίζουμε το Ε4, το ευρωπαϊκό μονοπάτι μεγάλης απόστασης που διέρχεται την Κρήτη, διανύοντας συνολικά 450 χιλιόμετρα μέσα σε 26 ημέρες! Οι δύο συνοδοιπόροι, ξεκινούν το μεγάλο αυτό ταξίδι από τη Μονή της Χρυσοσκαλίτισσας, και περπατούν από νομό σε νομό, άλλοτε σε απόκοσμα και άλλοτε […]

Διάρκεια: 50'
K Aυτοτελή Ντοκιμαντέρ, Πολιτισμός

Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς

Το πολυ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ της ΚΡΗΤΗ TV Μικρά Ασία – Κρήτη, ένα ταξίδι προσφυγιάς μέσα από δυο επεισόδια παρουσιάζει το ταξίδι και την ζωή Μικρασιατών στην Κρήτη.

Διάρκεια: 1h 10'
K Πολιτισμός

1 ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ

1′ ΛΕΠΤΟ ΚΡΗΤΗ Τι προλαβαίνει να δει κανείς σε ένα λεπτό; Πώς μπορείς να παρουσιάσεις την ομορφιά της Κρήτης μέσα σε 60 δευτερόλεπτα; Η ΚΡΗΤΗ TV καταπιάστηκε με αυτήν την πρόκληση και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε ολόκληρη την Κρήτη μέσα σε ένα λεπτό. Γυρίσαμε όλη το νησί από άκρη σε […]

Διάρκεια: 05'
K Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ

Αυτοτελή Ντοκιμαντέρ

Διάρκεια: 40'
K Πολιτισμός

Χρονολόγιο

Μέσα από μία φιλμική γραφή το Χρονολόγιο φιλοδοξεί να αναδείξει τις αξίες του παρελθόντος και τα εμπορικά βήματα που έκαναν την Κρήτη, κέντρο εξαγωγών.

Διάρκεια: 20'
K Πολιτισμός

Ορθόδοξος Λόγος

Ο Ορθόδοξος Λόγος καταπιάνεται με θέματα και προβληματισμοί, που αγγίζουν την ζωή μας, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την Εκκλησία, πάντοτε με έναν απλό, αληθινό, ανθρώπινο λόγο.

Διάρκεια: 50'