Ενημέρωση

Στο ΡΑΔΙΟ 98,4 η ενημέρωση βρήκε τη... δική της συχνότητα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μια ραδιοφωνική προσπάθεια 23 χρόνων, που άλλαξε τα δεδομένα στην ενημέρωση, συνεχίζεται με περισσότερη ένταση και σοβαρότητα. Με αισιοδοξία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής μας στην Κρήτη και όχι μόνο.

Φιλοσοφία

O ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός ΡΑΔΙΟ 98,4 μάς ενημερώνει, συντροφεύει, ψυχαγωγεί, εξιτάρει τη φαντασία και - το κυριότερο - είναι το παραδοσιακό Μέσο που μας ικανοποιεί περισσότερο από κάθε άλλο. Περισσότεροι από 40 δημοσιογράφοι καθημερινά ενώνουν την αγάπη τους για το ραδιόφωνο, το κέφι τους και την εμπειρία τους στη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ 98,4 και παρουσιάζουν την επικαιρότητα... αλλιώς.

Ένα ραδιοφωνικό... αισιόδοξο χαμόγελο στην ενημέρωση από την πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων της Κρήτης.

Studios

Το ΡΑΔΙΟ 98,4 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που χωροταξικά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, με θέα που απλώνεται σε ολόκληρη την πόλη του Ηρακλείου. Η υλικοτεχνική υποδομή του σταθμού θεωρείται από τις πλέον σύγχρονες, εφάμιλλη των υποδομών των μεγαλύτερων ενημερωτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Το ΡΑΔΙΟ 98,4 διαθέτει 2 studio που καθημερινά φιλοξενούν δεκάδες συνεργάτες και συμπολίτες μας, προκειμένου να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν το κρητικό κοινό.

Website http://www.radio984.gr

To ΡΑΔΙΟ 98,4, πέρα από το ανανεωμένο του πρόγραμμα, παρουσιάζει και το νέο του webiste.

Μπείτε οnline και ενημερωθείτε για την τρέχουσα επικαιρότητα. Ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα μέσω live streaming, συνομιλήστε με τους παραγωγούς και ακούστε τις ηχογραφημένες εκπομπές που βρίσκονται στο αρχείο. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να δώσετε πληροφορίες που μπορούν να γίνουν η “είδηση της ημέρας”.