10 Λεπτα - ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ «10 ΛΕΠΤΑ» - ΚρήτηTV

10 Λεπτα – ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ «10 ΛΕΠΤΑ»

Αναρτήθηκε από: την: May 24th, 2016

Εκπομπή 10 λεπτά

Loading the player...

Στη σκιά ενός ακόμη Eurogroup η χώρα φαίνεται να πίνει το ποτήρι των μέτρων που αφήνει μια πικρή γεύση αν και παρέχει έστω και πρόσκαιρα ανακούφιση. Η αξιολόγηση μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ολοκληρώνεται ωστόσο η Αθηνά παραμένει στη διελκυστίνδα μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαίων για το χρέος.
Ωστόσο παρότι η εκταμίευση της δόσης των 11 δις ευρώ περίπου είναι προ των πυλών, στην πραγματική οικονομία επικρατεί έντονος προβληματισμός αφού από το κεφαλαίο της δόσης τα 7,2 δισ. ευρώ θα δοθούν για την εξυπηρέτηση του χρέους και τα υπόλοιπα 3,8 δισ. ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμών οφειλών του Δημοσίου.
Με αυτό το δεδομένο και ενώ οι επιπτώσεις από την εφαρμογή των νέων μέτρων δεν έχουν γίνει ακόμη ορατές, ποιες μπορεί να είναι η προσδοκίες για την ελληνική οικονομία και ποιο το πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται; Απαντήσεις στον Χρήστο Κώνστα και στην εκπομπή «10 λεπτά» από τον πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος Νίκο Μυρτάκη και τον Καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκο Παπαδάκη.

10 ΛΕΠΤΑ – Εκπ . Νο 13 24/05/2016

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας, δε θα κοινοποιηθεί.