ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26/09/2015 - ΚρήτηTV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26/09/2015

Αναρτήθηκε από: την: September 26th, 2015

Δελτίο Ειδήσεων

Loading the player...

Η άποψή σας στα “ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26/09/2015

Η διεύθυνση email σας, δε θα κοινοποιηθεί.

 • George Spanoudakis says:

  FW: ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ “ΕΔΩ +ΤΩΡΑ”
  Η έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).
  Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε παιδεία. Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε στην κτηνωδία της βαρβαρότητας.
  Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας αδρανοποίησε πολιτικά και οικονομικά η εκφυλιστική καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
  Επιχειρούν τώρα οι δανειστές να μας πείσουν ότι σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών που επέβαλαν διεθνώς ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, για να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το ψεύτικο χρήμα ( είναι 9 φορές μεγαλύτερο του διεθνούς) σκάσει στα χέρια τους. Έχουν αγωνία οι παλιάνθρωποι.!
  FW: Να εκδιώξουμε εδώ και τώρα το Δ.Ν.Τ. αντί να «κάνουμε υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα+δεν πληρώνει φόρους). Διότι είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» την οποία διαχειρίζεται κυρίως η Fed και λίγες τράπεζες, που με την τοκογλυφία έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερη του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου κεφαλαίου.
  Για να πετύχει τους στόχους της ” η μαφία των αγορών” εξαγοράζει πολιτικούς, εκβιάζει με οικονομικούς δολοφόνους και μεταβάλλει τους λαούς ακόμα και της ευρωζώνης σε χρεωκοπημένους όχλους, με στόχο να τους εξουσιάσει, να υπεξαιρέσει ή να εξαγοράσει, ανταλλάσοντας το εικονικό (πλαστό) χρήμα με εμπράγματες αξίες (τις περιουσίες μας).
  ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
  H Γερμανική Δημοκρατία π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.

  Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι αυτοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο για να επιβληθούν δεν ήταν οι γερμανοί φασίστες αλλά όλοι οι γερμανοί (η πλειοψηφία) και φαίνεται ότι ακόμη δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Ευνοήθηκαν παραπολιτικά και οικονομικά λόγω του ψυχρού πολέμου που ενέπνευσε η fed και επέβαλλαν οι ΗΠΑ τους δυτικούς συμμάχους μας εναντίων των ανατολικών συμμάχων μας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι παρέμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν. Σε όμοια περίπτωση δυστυχώς φαίνεται ότι μάλλον πάλι τα ίδια θα έκαναν.
  Δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν τα αποθέματα σε χρυσό της Ελλάδος που καταχράστηκαν, το λεγόμενο κατοχικό δάνειο ούτε να μας αποζημιώσουν για τις καταστροφές που προξένησαν. Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη;
  Είναι εφικτή σήμερα και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.! (1 Νοεμβρίου 2013).
  Άλλως θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να επιβιώσει και ν’ αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση.

  Είναι ενθαρρυντική και παρήγορη η ωριμότητα του ελληνικού λαού που εξέλεξε κυβέρνηση και απέτρεψε το διχασμό στις εκλογές της 20.9.2015. Η “δημοκρατία” είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας.25 Σεπτεμβρίου 2015.
  https://www.facebook.com/video.php?v=797653893604247&pnref=story